کانتینر مسکونی، یک سازه مرتفع با قابلیت های متفاوت است. در گذشته از این سازه، برای انتقال کالا و محصولات از جایی به جای دیگر استفاده می شد اما با گذشت زمان، کاربری های بیشتری برای این دسته از سازه ها تعریف شد. یکی از کاربری های این کانتینر، کاربری مسکونی می باشد. ساختار این دسته از سازه ها با سازه های دیگر متفاوت است. معمولا این سازه ها، ساختار یک منزل مسکونی و قابلیت دکور کردن دارند.
طراحی کانتینر مسکونی، به اطلاعات زیادی احتیاج دارد. این اطلاعات، مهندسان و طراحان کانتینر را برای طراحی بهتر و مناسب تر کمک می کند. طراحی کانتینر مسکونی، با توجه به شرایط و ویژگی های متفاوتی که خریدار خواستار آن است، صورت می گیرد. از این گفته نتیجه می گیریم که طراحی کانتینر بدون اطلاع و خلاف خواسته خریداران صورت نمی گیرد. برای آشنایی با شیوه طراحی کانتینر مسکونی، جدول زیر را به دقت مطالعه کنید.
تهیه یک برنامه برای راهنمای کار | در نظر گرفتن امکانات و جزئیات |
در نظر گرفتن شرایط آب و هوایی | انتخاب مواد اولیه |
ایده پردازان و طراحان کانتینر، ابتدا یک برنامه کلی برای راهنمای کار خود در نظر می گیرند. این برنامه شامل تمام فعالیت هایی است که از آغاز تا پایان مراحل تولید کانتینر انجام می شود. این برنامه کلی به مهندسین شرکت کمک می کند تا با سهولت بیشتری به هدف خود دست پیدا کنند. سپس امکانات و جزئیاتی را در کانتینر تعبیه می کنند. این امکانات و جزئیات از لوازم و ضروریات یک کانتینر مسکونی است.
امکانات زیادی در کانتینر وجود دارد. این امکانات توسط خریدار تعیین می شود. مهندسان و طراحان کانتینر، لازم است تا به شرایط آب و هوایی، توجه لازم را داشته باشند. در نظر گرفتن این شرایط باعث می شود تا طراحی کانتینر متناسب با جغرافیای شما صورت بگیرد. به همین دلیل هیچ آسیبی به کانتینر شما وارد نمی شود. در نظر گرفتن شرایط آ ب و هوایی باعث می شود تا بدنه یک کانتینر، در شرایط مختلف دچار آسیب نشود.
انتخاب مواد اولیه کانتینر، یکی از اصول بسیار مهم در طراحی و ساخت آن است. انتخاب مواد اولیه مناسب باعث می شود تا کانتینر ها مقاومت بسیار بالایی داشته باشند.. علاوه بر مقاومت، باعث می شود تا دیر تر از سازه های معمولی دچار آسیب شوند.
یکی از ویژگی های کانتینرمسکونی، طراحی دوبعدی و سه بعدی آن است. این کانتینر با روش های مختلفی به صورت دو بعدی و گاهی سه بعدی طراحی می شوند. مهندسان و طراحان خبره و مجرب شرکت، این کانتینر را به صورت چند بعدی طراحی می کنند. طراحی سه بعدی کانتینر مسکونی، کار چندان ساده ای نیست و نیاز به مهارت و دانش زیادی دارد. برای این منظور از نرم افزار های مختلف استفاده می شود.
این سازه ها امکانات متنوعی دارند. یکی از این امکانات، دیوارپوش پی وی سی برای تزئین فضای داخلی کانتینر است. کفه کانتینر از پارکت خوش رنگ ساخته شده است و حس آرامش را به ساکنان آن ارائه می کند. دکوراسیون داخلی این سازه، می بایست با عناصر زیبایی شناسی عجین باشد تا حس نشاط و شادابی را به ساکنان منتقل کند.
برسی و خرید انواع کانکس مسکونی
در مطالب بالاتر به این موضوع اشاره کردیم که یک نقشه کلی به عنوان راهنمای کار برای طراحی کانتینر، ترسیم می شود. البته لازم به ذکر است که امکانات داخلی کانتینر، مطابق با برنامه ها و اصول نقشه اولیه، در نظر گرفته می شوند. اگر امکاناتی که در نقشه مشخص شده با نظر خریدار همخوانی نداشت، امکان تغییر این امکانات وجود دارد.
معیار ها و ملاک های متفاوتی برای دسته بندی این دسته از سازه ها وجود دارد. یکی از این معیار ها، امکانات مختلف هر کدام از این کانتینر ها است. بعضی از شرکت ها کانتینر مسکونی را با توجه به ابعاد و اندازه آن طراحی می کنند. بعضی از کانتینرهای مسکونی، با سبک های متفاوتی طراحی و تولید می شوند. به طور کل این کانتینر ها به انواع مختلفی دسته بندی می شوند. در ادامه به انواع آن اشاره می کنیم.
قبل از تشریح کانتینر دوقلو، قصد داریم تا شما را با کانتینر های 20 و40 فوت آشنا کنیم. این کانتینر ها دسته بندی کانتینر بر اساس ابعاد است. کانتینر های دوقلو به گونه ای ساخته می شوند که دو کانتینر 20 فوت در کنار یکدیگر قرار می گیرند. عرض این کانتینر ها، از سایر کانتینر ها بیشتر است. علاوه بر آن زیر بنای کانتینر دوقلو بیشتر از بقیه است. این کانتینر بیشتر مناسب افرادی است که علاقه مند به استفاده از کانتینر بزرگ هستند.
کانتینر دوبلکس، یکی از کانتینر هایی است که به شیوه ای متفاوت طراحی و ساخته می شود. این کانتینر در مواقعی استفاده می شود که فرد خریدار مقدار فضای کافی برای استقرار کانتینر را ندارد و در عین حال علاقه مند به استفاده از کانتینر بزرگ است. به همین دلیل بخشی از مساحت کانتینر در طبقه بالای آن قرار می گیرد.
این کانتینر ها به گونه ای ساخته می شوند که دو فضا کاملا از یکدیگر تفکیک شده اند. یکی از فضا ها در قسمت بالا قرار دارد که معمولا در آن قسمت اتاق خواب ها قرار گرفته اند. این فضا با پله ای که معمولا در خارج از بنا قرار می گیرد، به طبقه پایین مرتبط می شود. در عین حال مقدار فضای کمتری از کانتینر های دوقلو اشغال می کند.
کانتینر مسکونی 40 فوت، یکی از کانتینر هایی است که عرض کمتر و ارتفاع بیشتری به نسبت سایر سازه ها دارد. معمولا این سازه ها به شیوه ای متفاوت ساخته می شوند و مناسب خانواده هایی است که اعضای کمتری دارند. در این دسته از سازه ها، معمولا فقط یک اتاق ساخته می شود.
ابعاد این سازه، کاملا با یکدیگر متفاوت است. کانتینر دوقلو، فضای بسیار بیشتری از کانتینر 40 فوت و کانتینر دوبلکس اشغال می کند. معمولا افرادی به استفاده از این کانتینر ها تمایل نشان می دهند که فضای نسبتا مناسبی را برای اسکان کانتینر خود دارا هستند. ابعاد کانتینر 40 فوت، متوسط است و افراد زیادی فضای کافی برای استقرار این کانتینر را دارند.
در خرید کانتینر مسکونی، سلیقه شما می تواند تعیین کننده تقسیم بندی ها و بخش های مختلف کانتینر باشد. به هنگام خرید به عوامل مختلفی نظیر امکانات و جزئیات کانتینر دقت زیادی داشته باشید. به شما اطمینان می دهیم که این کانتینر ها بیشترین شباهت به خانه های ویلایی و را داشته باشند. شما می توانید از انواع کانتینر بازدید کنید. ما می توانیم مجدد به شما اطمینان دهیم که این پلان ها بسیار استاندارد ساخته شده اند و هر کدام از بخش ها، کاملا از یکدیگر تفکیک شده اند.
شما می توانید از خدمات فروش شرکت و مشاوره های متخصصان و کارشناسان بهره مند شوید. این نکته را در نظر داشته باشید که شما می توانید کانتینر مسکونی خود را بعد از استفاده به صورت دست دوم به فروش برسانید. این سازه همانند سازه های سنتی و خانه های مرسوم در جامعه، قابلیت فروش دارد.
این سازه با توجه به امکانات داخلی، کیفیت مصالح، هزینه های جا به جایی ارزش گذاری می شود. هزینه های تمام شده در واقع هزینه زحمت مهندسان و تلاش تیم فروش شرکت است. تمام هزینه هایی که از شروع فرآیند تولید برای ساخت کانتینرشده است، در فاکتور شرکت به طور کامل قرار دارد. شما می توانید از شرکت یک پیش فاکتور دریافت و از قیمت و هزینه ها مطلع شوید کانتینر دوبلکس .
تعمیرات کانتینر مسکونی شامل موارد زیادی می شود. این تعمیرات شامل تعمیر بدنه خارجی و نمای بیرونی کانتینر، تعمیر سقف و دیوار پوش، تعمیر کفه کانتینر و … است. البته این نکته را مد نظر داشته باشید که تعمیر کانتینر به این موارد محدود نمی شود. هر کدام از آسیب های مذکور، با شیوه ای متفاوت قابل تعمیر هستند. شما می توانید هنگام مشاهده مشکل، با تکنسین های کانتینر تماس و از آن ها راهنمایی بخواهید.